A csapat

A kutatási team szakmájukat tekintve nagyon különböző, de érdeklődésük, értékeik, gondolkodásuk alapján hasonló emberekből áll össze. Régi személyes barátság, azonos iskolák vagy közösen végzett projektek kötnek össze bennünket. Mindannyian hiszünk a Pozitív Menedzsment szemlélet eredményességében és abban, hogy ez már itthon is jelen van.

 • dr. Battonyai Tündedr. Battonyai Tünde

  pszichiáter, vezető tanácsadó
  Monday Morning

  Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi karán szerzett diplomát, majd ugyanitt pszichiátria szakvizsgát tett. Szakmájában, saját praxisában 15 éve folyamatosan dolgozik. A gyógyító munka mellett önismereti, életvezetési tanácsadást végez, illetve konfliktuskezelés, asszertív kommunikáció, krízismenedzselés témakörében oktatásokat, tréningeket vezet. A Monday Morning Tanácsadó Kft alapító ügyvezetője. Munkája során szerzett tapasztalatait és módszertani ismereteit sikerrel alkalmazza a vállalati tanácsadásban. Rendszeresen jelennek meg publikációi, állandó szakértői, tanácsadói munkákat végez a médiában is. A folyamatos fejlődés és a tudatos felelősségvállalás elkötelezett híve.

 • dr. Győrffy Zsuzsadr. Győrffy Zsuzsa

  kutató, szociológus
  SE Magatartástudományi Intézet

  Szociológusként végzett az ELTE Szociológiai Intézetében, majd az Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Doktori iskolájában szerzett PhD fokozatot pszichológiából. 2001 óta a Semmelweis Egyetem Magatartástudományi intézetének oktatója és kutatója. Az elmúlt 12 évben hat országos, reprezentatív kutatásnak volt a vezetője illetve társkutatója. Legfontosabb kutatási tevékenységei az életminőség, a testi-lelki egészség meghatározó tényezőinek vizsgálatára irányulnak. Fontos feladatának érzi az életminőség pozitív tényezőinek kutatását és az eredmények minél szélesebb körben való ismertetését.

 • Kun AndreaKun Andrea

  közgazdász-szociológus, vezető tanácsadó
  Navigare Consulting

  Közgazdászként végzett a Pécsi Tudományegyetemen, majd az ELTE Szociológiai intézetében szerzett szociológus végzettséget, ahol diplomamunkáját szervezeti kultúra témakörben írta. HR projektmenedzserként, tanácsadóként különböző profilú, méretű, tulajdonosi összetételű szervezetekben dolgozott, megismerve különböző vezetési stílusokat, szervezeti kultúrákat Ezekből a tapasztalatokból ma is sokat merít HR szakértőként, szervezetfejlesztőként. A Navigare Consulting alapítójaként, vezető tanácsadójaként dolgozik. Hisz az erősségekre koncentráló fejlesztő munkában, a bizalom és a pozitív megerősítés erejében.

 • Olajos–Szabó AlexandraOlajos–Szabó Alexandra

  közgazdász, vezető tanácsadó
  Monday Morning

  Vezetés-szervezés és nemzetközi szakos közgazdászként diplomázott a Corvinus Egyetemen. Részt vett az egyetem hazai cégek versenyképességét felmérő átfogó kutatásában, annak üzleti etika és CSR szekciója elemzéséből írta diplomamunkáját. Széleskörű szervezeti ismereteket szerzett hazai kis és nagyvállalatoknál valamint nonprofit szervezeteknél végzett munkája során. Nemzetközi tapasztalatait Európában és Amerikában szerezte, 6 évig dolgozott Brüsszelben, az Európai Parlament és Európai Bizottság szakértőjeként. A Monday Morning Tanácsadó Kft alapító ügyvezetője. Kiemelt figyelmet fordít a nemzetközi tapasztalatcserére és vallja, hogy a szervezeti eredményesség fontos pillére a megfelelő vezetési hozzáállás és a hatékony kommunikáció.